У Skype прокоментували проблему зі своїм месенджером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Skype прокоментували проблему зі своїм месенджером

Технології&Авто
2578
Уже другий день українці не можуть нормально користуватися месенджером. Причому з подібними проблемами стикаються і користувачі з інших країн.
Як розповіли в самій компанії, вони в курсі проблеми і працюють над її вирішенням.
«Ми знаємо про випадки, коли користувачі втрачають зв’язок з додатком, або не можуть відправляти і отримувати повідомлення. Також деякі користувачі не можуть побачити чорну смугу, яка вказує на те, що груповий дзвінок буде продовжено, або стикаються із затримками при додаванні людей в список своїх друзів. Ми знаємо, що проблеми все ще є і працюємо над цим», – розповіли в Microsoft Україна (Skype входить в структуру Microsoft).
За словами UX Designer бізнес-мережі Hubber Романа Великоцького, перебої в роботі Skype, можливо, пов’язані з новими оновленнями і редизайном сервісу.
При цьому експерти не відкидають, що, якщо проблеми зі Skype затягнуться, користувачі можуть задуматися про перехід на інші месенджери.
«Про наслідки ми зможемо судити тільки якщо ситуація не вирішиться найближчим часом, а проблеми триватимуть два дні або більше», – зазначила в бесіді з керівник проекту інтернет-досліджень Kantar TNS CMeter Анна Шахдінарян.
Оскільки людям зручніше писати один одному, а не дзвонити, користувачі, як правило, використовують відразу декілька месенджерів, запевняють експерти.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас