Укрпошта запровадила повне стеження за посилками та листами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта запровадила повне стеження за посилками та листами

Фондовий ринок
1458
На сайті Укрпошти в тестовому режимі почала працювати система повного трекінгу відправлень. Клієнти оператора отримали можливість відстежувати місцезнаходження міжнародних посилок в 161 країні.
Згідно повідомлення прес-служби компанії, за міжнародною письмовою кореспонденцією можна стежити в 68 країнах, а за міжнародними поштовими відправленнями з оголошеною цінністю – в 32 країнах.
Раніше весь шлях місцезнаходження відправлень не відслідковувався, підкреслили в Укрпошті. Трекінг для рекомендованих відправлень закінчувався одразу за межами України. Відтак клієнти були змушені частину трекінгу дізнаватися на сайті Укрпошти, а іншу частину – на сайті пошти в країні призначення.
Тепер клієнти можуть побачити весь шлях відправлення на сайті Укрпошти. Для цього компанія домовилася із національними операторами інших країн, з якими здійснює двосторонній обмін статусів доставки міжнародних поштових відправлень, та впровадила механізм обміну трекінгом.
Найближчим часом Укрпошта планує максимально розширити список партнерів міжнародних поштових адміністрацій для двостороннього обміну статусом.
Серед країн першого пріоритету – Канада, Австралія, Франція, Ізраїль, Велика Британія, Італія, Австрія, Бельгія, Іспанія, Польща.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас