Tesla Powerpack забезпечить електроенергією офісний комплекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Powerpack забезпечить електроенергією офісний комплекс

Фондовий ринок
821
Найбільший британський забудовник IM Properties обладнає одну зі споруджуваних офісних будівель системою зберігання енергії Tesla Powerpack на 170 кВт год. Компанія сподівається, що поєднання акумуляторів і сонячних панелей допоможе орендарям заощадити до 37 000 фунтів на рік.
Систему зберігання енергії Tesla Powerpack потужністю 100 кВт встановлять на ділянці забудови площею 6400 кв. м в Бірмінгемі. На території також буде обладнана сонячна установка потужністю 250 кВт. Як повідомляє Electrek, компанія вперше застосує нову модель ECN, при якій витрати на електроенергію повністю покриваються власною генерацією і зберіганням.
На своєму сайті IM Properties розрахували потенційну економію для майбутніх орендарів. За оцінками компанії, щорічно будівля з офісними та складськими приміщеннями буде споживати 303 925 кВт*год енергії, що обійшлося б в £37 218 на рік. Використовуючи сонячні панелі і акумулятори Powerpack, орендарі зможуть на першому етапі самостійно виробляти 90% потрібної електроенергії.
Також клієнти отримають доступ до додаткових сервісів для більшої економії і зможуть в середньому економити на рахунках за електрику до £37 000 щорічно, тобто звести витрати на електроенергію до нуля. Згодом орендарі зможуть передавати надлишки енергії в мережу і заробити додаткові гроші.
Використання систем зберігання енергії в комунальному секторі користується популярністю в Австралії. Місцева житлово-будівельна компанія Arden Homes планує обладнати всі новобудови акумуляторами Tesla Powerwall. У комплекті з сонячними панелями вони забезпечать 90% енергетичних потреб сім’ї з чотирьох осіб, а економія за рік складає більше $2500.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас