Девелоперська компанія «Статус Груп» розкриває дитячі таланти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Девелоперська компанія «Статус Груп» розкриває дитячі таланти

Фондовий ринок
448
Сучасний європейський підхід до ведення бізнесу свідчить, що успішний бізнес повинен бути не просто ефективним, але і соціально відповідальним. Яскравим прикладом серед українських діячів виступає девелоперська компанія «Статус Груп», очолювана Андрієм Стріхарскім.
Надаючи необхідну допомогу дітям з особливими потребами, розвиваючи дитячу творчість, підтримуючи спортивні заходи, «Статус Груп» в особі генерального директора робить дуже важливий внесок у розвиток суспільства. Адже тільки завдяки підтримці дорослих і вдосконалення своїх талантів дитина зможе в подальшому сформуватися як цілісна особистість.
Саме завдяки підтримці Андрія Петровича 2 червня 2017 року на літній естраді Маріїнського парку глядачі вдруге змогли побачити мюзикл Безмежна мрія в маленькому серці. Ця неймовірно зворушлива історія про дітей з обмеженими можливостями, які продовжують вірити в мрію і, незважаючи ні на що, досягати своїх цілей, підкорила столичну публіку. Прем’єра мюзиклу відбулася в травні цього року в Київському палаці дітей та юнацтва за сприяння девелоперської компанії «Статус Груп» і житлового комплексу Podil Plaza & Residence, який став втіленням сучасного будинку для головних героїв вистави.
Девелоперська компанія «Статус Груп» розкриває дитячі таланти
Благодійна діяльність Андрія Петровича і його постійна участь у розвитку дитячих талантів не залишаються непоміченими. Так, у київській школі №315 під час свята останнього дзвоника голова Дарницької районної державної адміністрації м.Києва та діти-художники із зони АТО «Арт-караван дружби» вручили Андрію Стріхарскому Подячний лист. У ньому діти висловлюють подяку компанії «Статус Груп» і особисто Андрію Петровичу за неоціненний внесок у благодійний медіа-проект «Дитинство без сліз». Також оцінена і активна допомога мецената в організації поїздки «Арт-каравану дружби» учнів художніх відділень Шкіл мистецтв Лисичанська та Привілля в Львів і Тернопіль в рамках їх оздоровлення і арт-реабілітації в березні 2017 року.
За словами Андрія Стріхарского, щирі дитячі посмішки і вдячність – найкраща нагорода за його діяльність. Адже Андрій Петрович не втомлюється повторювати і доводити різними благодійними проектами, що діти – це найвигідніша інвестиція в майбутнє України.
Навіть в жарку пору літніх відпусток і відпочинку компанія «Статус Груп» відкрита для прийому заявок на благодійність. Тому якщо у вас є хороша ідея, як допомогти тим, кому пощастило менше, обов’язково скористайтеся таким шансом. Залишити заявку можна на сайті компанії в розділі «Благодійність». Побудуємо кращий світ разом з компанією «Статус Груп»!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас