Tesla Model X визнана найбезпечнішим позашляховиком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model X визнана найбезпечнішим позашляховиком

Технології&Авто
612
За результатами краш-тесту, автомобіль Tesla Model X отримав найвищу оцінку – по 5 зірок у всіх категоріях, за якими робиться узагальнений висновок про рівень безпеки транспортного засобу.
Tesla Model X визнана найбезпечнішим позашляховиком, згідно з даними Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA). З усіх транспортних засобів, які коли-небудь проходили випробування NHTSA, позашляховик Model X поступився тільки седану Model S у найменшій імовірності отримання травми при аварії.
«Дані, отримані в результаті тестування NHTSA, показують, що ймовірність отримання травми в Model X є найменшою в порівнянні з будь-яким позашляховиком, який коли-небудь проходив краш-тест. Фактично, з усіх автомобілів NHTSA, які коли-небудь тестувалися, загальна ймовірність отримання травми в Model X поступається тільки Model S», – повідомив автовиробник в своєму блозі.
За даними Tesla, Model X є набагато безпечніша, ніж звичайні позашляховики з ДВЗ, завдяки своїй повністю електричній архітектурі і конструкції трансмісії. Жорсткий, укріплений блок акумуляторних батарей встановлений під днищем автомобіля, і робить центр ваги настільки низьким, що автомобіль володіє найнижчою ймовірністю перекидання в порівнянні з іншими позашляховиками.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас