Яку зарплату хочуть отримувати українці - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яку зарплату хочуть отримувати українці - опитування

Особисті фінанси
4325
Більша частина опитаних згодні на надбавку до поточної зарплати в 30% – принаймні, 39% погодилися з цим твердженням. Кожен п’ятий згоден розглядати пропозиції від роботодавців, які на 50% більше його нинішнього заробітку. Практично стільки ж здобувачів шукають в новій роботі не зарплату, а й мрію – і готові погодитися на ті ж фінансові умови, якщо їм запропонують більш цікаві умови роботи.
В результаті з’ясувалося, що 60% учасників опитування працюють, але готові до кращих пропозицій. Кожен п’ятий активно шукає роботу, і стільки ж не розглядають пропозиції від роботодавців.
38% учасників опитування зазначили, що орієнтуються на свій професійний рівень, майже 30% займаються аналітикою – проглядають вакансії і резюме. Кожен десятий просто додає певну суму до своєї зарплати, а 14% узгоджують свої фінансові побажання з витратами.
Кожен десятий готовий проявити гнучкість і прямо на співбесіді змінити свої зарплатні побажання.
Непохитність у зарплатному питанні властива тільки 14% опитаних – вони навіть не розглядають вакансії, які не відповідають їхнім побажанням. Ще 38% готові розглянути таку пропозицію, але як запасний варіант. Практично стільки ж відправлять своє резюме роботодавцю в надії на те, що можна буде все обговорити на співбесіді. І тільки 13% готові відправити резюме в компанію своєї мрії, щоб домовлятися не стільки про зарплату, скільки в надії на відмінний рядок у резюме.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас