Одеські митники перехопили майже 1 млн підроблених акцизних марок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеські митники перехопили майже 1 млн підроблених акцизних марок

Кримінал
204
Одеські митники виявили майже мільйон підроблених акцизних марок, – йдеться в повідомленні прес-центру Державної фіскальної служби України (ДФС).
Як уточнюють у відомстві, перехоплення відбулося в зоні діяльності митного поста «Чорноморський» під час здійснення спільного прикордонно-митного контролю вантажівки з причепом, що прибула на поромі з Туреччини для подальшого транзиту до Білорусі.
«Водій, громадянин Туреччини, надав до митниці документи, згідно з якими в вантажному автомобілі переміщалися трикотажне полотно машинного в’язання, трикотажний шнур, органічний барвник для меблевої тканини, шкарпетки тощо. Однак під час сканування митники помітили на моніторі сторонні предмети під обшивкою кабіни, під матрацом верхнього спального місця та в інструментальному ящику, який знаходився збоку кабіни водія», – поінформували фіскали.
За даними ДФС, як з’ясувалося в ході ретельного огляду вантажівки, за допомогою скануючої установки «Rapiscan», були знайдені предмети, зовні схожі на марки акцизного податку для тютюнових виробів Республіки Молдова загальною кількістю 932 950 штук. При цьому, зазначені предмети переміщалися з приховуванням від митного контролю та з використанням спеціально виготовлених сховищ, зазначають у відомстві.
«Їх виявлення стало можливим тільки після часткового демонтажу пластикових елементів панелі, вивантаження частини предметів, які перебували в інструментальному ящику, і ретельного обстеження верхнього спального місця водія», – додають у фіскальній службі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас