На машині в Європу: Де відстежувати завантаженість пропускних пунктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На машині в Європу: Де відстежувати завантаженість пропускних пунктів

Технології&Авто
1090
11 червня набув чинності безвізовий режим України з країнами ЄС. У зв’язку з цим багато хто пророкував ажіотаж на сухопутних кордонах України з Польщею, Словаччиною, Угорщиною та Румунією, в які громадяни нашої країни відтепер можуть в’їжджати без віз – за біометричним паспортом. Щоб надовго не застрягти в черзі, Держприкордонслужба запропонувала громадянам, які вирушають за кордон своїм транспортом, відстежувати завантаженість пропускних пунктів в реальному часі за допомогою спеціальних інтернет-сервісів.
На сайті відомства доступні два способи ознайомитися з актуальною ситуацією на будь-якому з прикордонних пропускних пунктів з України в Епропу: веб-камери
Кордон online і інтерактивна карта. Щоб скористатися першим сервісом, необхідно вибрати країну в’їзду і пропускний пункт. Сервіс працює тільки з браузерами, які підтримують Flash. Також час від часу він працює нестабільно на пропускних пунктах, які користуються особливою популярністю серед українців. Наприклад, веб-камери на пункті «Ягодин – Дорогуськ», через який більшість громадян їдуть до Польщі, не працює кілька годин через велику кількість запитів.
Повнішу картину завантаженості пропускних пунктів дає інтерактивна карта, яка демонструє потік машин одночасно на всіх пропускних пунктах по всьому кордону України в конкретну точку часу.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас