Нові фотографії Tesla Model 3 зовні і всередині (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові фотографії Tesla Model 3 зовні і всередині (фото)

Технології&Авто
2056
Через щільний потік новин з виставки E3 2017, що проходить в ці дні в Лос-Анджелесі, ми мало не упустили нові фотографії автомобіля Tesla Model 3. Поспішаємо виправити помилку, адже серед них є знімки, що дозволяють вперше в деталях розглянути передню частину салону автомобіля. З великою ймовірністю серійна Model 3, яку нам покажуть тільки в наступному місяці, буде саме такою як на цих знімках, зроблених кимось в Каліфорнії.
Автору цих фотографій пощастило побачити три припарковані в одному місці Model 3 різного кольору: білого, чорного і синього. Причому в даному випадку автомобілі стояли в звичайному вигляді, без камуфляжного вбрання.
Знімки нижче дозволяють оцінити дизайн салону автомобіля. Точніше кажучи, на них добре видно рульове колесо і передню панель приладів. Як видно, панелі приладів в звичному її вигляді у Model 3 на фото немає. Її роль тут відведена величезному дисплею, установленому в горизонтальній орієнтації по центру передньої панелі, прикрашеної дерев’яною вставкою на всю довжину. Складається таке враження, що це фінальний дизайн панелі.
Нові фотографії Tesla Model 3 зовні і всередині (фото)
Рульове колесо, схоже, має традиційну конструкцію, хоча раніше звучали припущення про якийсь спеціальний механізм, що забезпечує його повне занурення в приладову панель при активації автопілоту. Але з урахуванням основної частини рульової колонки, яку видно на фото, це малоймовірно. Але хтозна, можливо, Ілон Маск ще має додаткові козирі в рукаві, оскільки цей дизайн не здається завершеним.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас