Влада Іспанії звинуватила Роналду в несплаті податків на 15 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Іспанії звинуватила Роналду в несплаті податків на 15 млн євро

Особисті фінанси
227
Іспанська прокуратура висунула офіційне звинувачення нападнику мадридського “Реала” і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду в несплаті податків на загальну суму 14,7 млн євро в період з 2011 по 2014 роки.
На думку прокуратури, К.Роналду створив бізнес-схему в 2010 році, що дозволяє йому не платити податки з продажу прав на використання свого зображення.
Раніше повідомлялося, що футболіст може бути засуджений за несплату податків до терміну від 15 місяців до п’яти років в’язниці. Зазначалося при цьому, що зірковий гравець може відбутися умовним терміном або покарання може обмежитися тільки штрафом. Це станеться, якщо суд визнає, що К.Роналду активно співпрацював зі слідством.
Раніше суд в Іспанії визнав винним у несплаті податків іншого провідного футболіста, який виступає в цій країні: аргентинський нападник “Барселони” Ліонель Мессі отримав 21-місячний термін. Аналогічне покарання було винесено і батькові футболіста Хорке Орасіо Мессі, який також проходив у цій справі, але термін був скорочений до 15 місяців позбавлення волі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас