Чого хочуть працівники від роботодавців - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чого хочуть працівники від роботодавців - опитування

Особисті фінанси
1124
65% українців очікують від роботодавців достойну заробітну плату. Близько половини вважають, що на роботі повинні надавати можливість для розвитку та кар’єрного зростання.
Про це йдеться в опитуванні міжнародного кадрового порталу hh.ua.
“Кожен четвертий хоче працювати офіційно. Отримувати офіційну заробітну плату, оплачуваний лікарняний та відпустку. Для п’ятої частини працівників бажаним є гнучкий графік роботи, можливість працювати віддалено. На думку українців, такий підхід до організації роботи з боку керівництва демонструє довіру до підлеглих”, – говорять аналітики порталу.
19% працівників претендують на право приймати стратегічні рішення в компанії. 14% українців хочуть аби роботодавець відзначив їхній вклад у розвиток компанії. 9% респондентів вважають, що керівництво повинно сформувати прозору та зрозумілу систему заохочення для працівників, опікуватися здоров’ям підлеглих.
8% українців хочуть, щоб їх робота знаходилася недалеко від дому, а 7% звертають увагу на популярність компанії.
“Опитування показало, що менше половини працівників працюють офіційно, хоча прагнуть цього. Третина працюють у гарному колективі, де панує довіра та повага. Четверта частина офісних працівників зауважують, що їхні компанії мають зручні офіси”, – додають у hh.ua.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас