Екс-міністру агрополітики Присяжнюку оголосили підозру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-міністру агрополітики Присяжнюку оголосили підозру

Кримінал
278
Генпрокуратура повідомила про підозру в незаконній приватизації держмайна екс-міністру агрополітики та продовольства Миколі Присяжнюку.
Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.
“12 червня 2017 колишньому міністру аграрної політики і продовольства України М. Присяжнюку та ще двом особам повідомлено про підозру у вчиненні незаконної приватизації та подальшої легалізації державного майна – приміщення, яке належало Міністерству аграрної політики і продовольства України, площею 516,6 кв. м по вул. Хрещатик, 24 в м.Києві”, – йдеться в повідомленні.
За словами Сарган, у підозрюваних в організації та виконанні цього злочину, а також у посадових осіб Фонду державного майна, проведено кілька обшуків. На незаконно приватизоване майно накладено арешт.
За інформацією прес-секретаря, Генеральна прокуратура продовжує досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконної приватизації держмайна посадовими особами Мінагрополітики, київського відділення ФДМ і посадовими особами приватного підприємства.

Довідка Finance.UA:

  • Канденція Присяжнюка на посаді міністра аграрної політики і продовольства України припала на час президентства екс-глави Української держави Віктора Януковича.
  • Присяжнюк був оголошений в розшук за підозрою в заволодінні коштами Аграрного фонду на суму близько 540 млн гривень.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас