$100 за 11 днів без гаджетів: в США школярам пропонують гроші за відмову від сучасних технологій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

$100 за 11 днів без гаджетів: в США школярам пропонують гроші за відмову від сучасних технологій

Світ
311
В еру сучасних технологій доступ до гаджетів і інтернету мають всі люди, навіть найменші. Директор школи в США вирішила заохотити своїх учнів грошима, якщо вони щовівторка протягом літа зможуть відмовлятися від всіх технологій. Про це повідомляє The Washington Post.
Діана Сміт, директор Вашингтонської національної школи, взяла на себе зобов’язання виплатити своїм учням по 100 доларів кожному, якщо вони зможуть відмовлятися від своїх гаджетів щовівторка протягом літа.
“Мені не подобається, коли вчителі якось підкуповують своїх учнів, але я дійсно думаю, що в даний момент їм потрібна допомога і мотивація”, – заявила Діана.
Сміт стурбована тим, що підлітки залежать від своїх телефонів. Вони не висипаються, тому що переписуються до середини ночі.
Про своє рішення заохотити учнів вона заявила на зборах сьомого і восьмого класу. Батьки повністю підтримали цю акцію, а ось учні незадоволено забурчали, коли зрозуміли, що потрібно буде зробити заради 100-доларової купюри.
Адже це цілих 11 днів без телефонів, комп’ютерів, планшетів і телебачення. В кінці літа двоє дорослих повинні будуть відправити лист директору, який підтвердить, що по вівторках у них не було контактів з будь-якими електронними технологіями.
Діана почала відкладати на це гроші ще в лютому, однак досі вона назбирала лише 600 доларів. Всього в сьомих і восьмих класах, які беруть участь в даній акції, 160 осіб. Це означає, що Сміт може знадобитися 16000 доларів на початку осені.
Але вона вважає, що не всі зможуть впоратися із завданням.
“Я думаю, що тільки 50 з них зможуть це зробити. Я бачила дітей, які не можуть обійтися без телефону більше години”, – сказала Сміт.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас