На нафтобазі WOG пройшли обшуки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На нафтобазі WOG пройшли обшуки

Енергетика
822
Співробітники Національної поліції в Дніпропетровській області 30 травня провели обшук території нафтобази WOG за адресою Дніпровський район, село Партизанське, вулиця Леніна, 13 в рамках кримінального провадження за підозрою в експлуатації АЗК WOG в Дніпрі і області без дозвільних документів Держпраці.
Про це йдеться в ухвалі слідчого судді Індустріального районного суду в місті Дніпро від 1 червня, оприлюдненому в Єдиному держреєстрі судових решени.
Розслідування проводять працівники Дніпропетровського управління департаменту захисту економіки Нацполіції. За інформацією слідства, компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» (ЄДРПОУ 37821544) здійснює експлуатацію 3 АЗК в Дніпрі і області без отримання дозволів Державної служби з питань праці на виконання робіт підвищеної небезпеки при торгівлі паливом.
При цьому встановлено, що «ВОГ РІТЕЙЛ» здійснює діяльність, по реалізації палива через мережу WOG без наявності дозволів», – йдеться в судовому документі.
Приводом для проведення обшуку на території нафтобази було те, що саме з неї поставляються нафтопродукти на вищевказані АЗК. Нафтобаза в селі Партизанське Дніпропетровської області орендується ТОВ «Імпорт Транс Сервіс» (афілійована з «ВОГ РІТЕЙЛ»). За даними поліції, «Імпорт Транс Сервіс» також здійснює діяльність, пов’язану з оптовою торгівлею паливом під брендом WOG, не маючи відповідних дозволів Держпраці.
В ході обшуку 30 травня на території нафтобази правоохоронцями було вилучено і заарештовано печатки «Імпорт Транс Сервіс» і «Вог Трейд».
За матеріалами:
oilnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас