Україна веде переговори щодо спільного випуску Skoda — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна веде переговори щодо спільного випуску Skoda

Фондовий ринок
2034
Між Україною та Чеською Республікою ведеться діалог щодо випуску спільно автомобілів марки Skoda на території України.
Про це заявила віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час спільного брифінгу з міністром промисловості і торгівлі Чехії Іржі Гавлічеком по закінченню сьомого пленарного засідання Українсько-Чеської міжурядової змішаної комісії з економічного, промислового та науково-технічного співробітництва.
“Ми намітили для себе плани, визначилися з готовністю розвивати співпрацю в сфері розробки виробництва, реалізації, модернізації трамвайних вагонів. У нас ведеться позитивний діалог щодо досвіду нашої взаємної співпраці щодо випуску спільно автомобілів марки Skoda на території України”, – зазначила Климпуш-Цинцадзе.
Окрім того, за її словами, сторони зустрічі “намітили окремі плани, які пов’язані з тим, що Верховна Рада України 17 травня цього року вже ратифікувала угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Чеської Республіки про науково-технологічне співробітництво”. “Тому ми запланували, що вже в четвертому кварталі цього року відбудеться таке перше засідання спільного комітету саме з науково-технологічного співробітництва”, – наголосила віце-прем’єр-міністр.
Вона підкреслила, що засідання Українсько-Чеської міжурядової змішаної комісії з економічного, промислового та науково-технічного співробітництва відбулося через майже 5 років, що “обидві сторони вважають неприпустимо довгою перервою”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас