Гройсман прокоментував впровадження медреформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман прокоментував впровадження медреформи

Казна та Політика
544
Уряд буде рухатися виважено при впровадженні медреформи, щоб не зробити жодної помилки. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Я дуже задоволений тим, що ми отримали 227 голосів на цей законопроект. Це означає, що в першому читанні реформа охорони здоров’я почалася. Нам далі треба старанно працювати в комітетах парламенту, щоб дуже добре підготувати ці закони до другого читання, і я сподіваюся, що ми найближчим часом приймемо це рішення в парламенті і далі уряд перейде до впровадження самої медичної реформи”, – заявив глава уряду.
Гройсман також зазначив, що реформа буде впроваджуватися спільно з органами місцевого самоврядування.
“Хочу всіх заспокоїти. Ми будемо впроваджувати реформу з охорони здоров’я спільно з міськими радами, сільськими радами, об’єднаними територіальними громадами. Ми будемо виважено рухатися, щоб не зробити жодної помилки”, – зазначив прем’єр.
Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні, 8 червня, прийняла за основу урядовий законопроект №6327 “Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів”, який є частиною медичної реформи.
При цьому нардепи провалили голосування за законопроекти №6329 і 6329-1 про внесення змін до Бюджетного кодексу в частині фінансування сфери охорони здоров’я.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас