Боротьба Насірова за 100 млн грн: справа перейшла на стадію дебатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боротьба Насірова за 100 млн грн: справа перейшла на стадію дебатів

Казна та Політика
748
Солом’янський районний суд Києва завершив стадію вивчення письмових доказів у ході розгляду клопотання сторони обвинувачення у справі колишнього голови Державної фіскальної служби (ГФС) України Романа Насірова про стягнення з нього на користь бюджету внесеної застави в розмірі 100 млн грн у зв’язку з тим, що чиновник не здав свій британський паспорт, як того вимагає обраний для нього запобіжний захід.
Сьогодні о 10:00 в суді має поновитися засідання щодо ініціативи прокуратури зі стадії судових дебатів, — випливає з відповідного рішення судді.
«Стадія розгляду письмових доказів завершена. Суд переходить до стадії судових дебатів. Засідання буде продовжено з 10:00», — оголосила суддя.
Раніше детективи НАБУ відмовили Насірову в наданні дозволу на виїзд за межі України.
Як повідомлялося, 2 березня 2017 року на території лікарні «Феофанія» детективи затримали голову ДФС і повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України («Зловживання владою і службовим становищем»).
За версією слідства, відсторонений голова ДФС в період з травня по березень 2015 2016-го прийняв низку безпідставних і незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для компаній, задіяних у так званій «газовій схемі Онищенка» на загальну суму 2,019 млрд грн.
7 березня Солом’янський районний суд Києва обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою застави в розмірі 100 млн грн, яку внесено 16 березня.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас