Samsung приступить до виробництва OLED-панелей для iPhone 8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung приступить до виробництва OLED-панелей для iPhone 8

Фондовий ринок
429
Згідно з даними джерел південнокорейського ресурсу ET News, наприкінці червня компанія Samsung Display, що входить у конгломерат Samsung Electronics, почне масове виробництво OLED-панелей для iPhone наступного покоління.
«Нещодавно Apple затвердила прототипи панелей. Samsung виробляє замовлення на компоненти і матеріали», — повідомило промислове джерело на умовах анонімності.
Щомісяця буде відвантажуватися близько 10 млн дисплеїв. Тільки в цьому році Apple, як повідомляється, замовила 80 млн дисплеїв. У новому смартфоні Apple буде використовуватися OLED-панель, що покриває всю передню частину корпусу.
Як стверджують джерела, екран iPhone 8 не буде зігнутим, як у Galaxy S8, через низьку функціональність такого рішення.
Очікується, що у вересні цього року Apple представить три нові моделі iPhone, і, принаймні, одна з них першою серед смартфонів Apple отримає OLED-дисплей. Також повідомляється, що Apple планує, починаючи з 2018 року, оснащувати свої смартфони iPhone тільки OLED-екранами. У зв’язку з майбутнім дебютом першого iPhone з OLED-дисплеєм виробники комплектуючих теж готуються нарощувати виробництво.
Samsung, швидше за все, стане основним постачальником OLED-дисплеїв для Apple в наступні роки, зважаючи на її домінуюче положення на ринку OLED-панелей малого та середнього розміру.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас