У Львові митнику-хабарнику призначили арешт із заставою в 2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові митнику-хабарнику призначили арешт із заставою в 2 млн грн

Кримінал
311
Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Львівського гарнізону і обрав начальнику відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України у Львівській області запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб, але в якості альтернативи суд визначив розмір застави – 2 млн грн, – повідомила прес-служба облпрокуратури.
Як нагадали правоохоронці, зазначена особа підозрюється в організації схеми щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці Державної фіскальної служби за не створення штучних перешкод в їхній службової діяльності. Затримали правопорушника 2 червня 2017 року у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України військові прокурори Львівського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції України.
«Під час обшуку особистого автомобіля чиновника виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину отриманого хабара – 60 тисяч доларів США і 10 тис. грн», – підкреслюють у прокуратурі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас