Ахметов з 1 червня підвищив зарплату працівникам "Метінвесту" на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов з 1 червня підвищив зарплату працівникам "Метінвесту" на 20%

Фондовий ринок
1096
Найбільша українська гірничо-металургійна компанія “Метінвест” з 1 червня поточного року збільшила заробітну плату співробітникам всіх своїх українських підприємств в середньому на 20%.
Як повідомляється в прес-релізі компанії в п’ятницю, про це повідомили генеральні директори “Азовсталі” і ММК ім. Ілліча Енвер Цкітішвілі та Юрій Зінченко прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману під час його відвідин “Азовсталі” 1 червня.
“Нехважаючи на серйозні труднощі,” Метінвест “нарощує інвестиції в розвиток виробництва і соціальний захист співробітників. З 1 червня 2017 року на всіх підприємствах компанії заробітна плата збільшена на 20%”, – констатується в прес-релізі з посиланням на гендиректорів.
У свою чергу прем’єр-міністр висловив задоволення даним фактом. “Я радий, що ваша компанія прийняла рішення на 20% підвищити з сьогоднішнього дня заробітну плату. Це дуже правильний крок. Ми нарешті повинні повернути українців в Україну. Ми повинні повертати, але не просто так, гаслами “Повертайтеся” ми нічого не зробимо. Повинна бути гідна робота і гідна заробітна плата”, – сказав В.Гройсман, слова якого наводяться в прес-релізі.
Як повідомлялося, торік “Метінвест” двічі збільшував фонд оплати праці, в результаті чого зарплата персоналу зросла в середньому більш ніж на 15%. При цьому сумарно в 2016 році зростання зарплат найбільш ефективних співробітників за результатами індивідуальної оцінки становить понад 30%.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас