Елон Маск залишає всі президентські ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Елон Маск залишає всі президентські ради

Казна та Політика
1503
Засновник компаній Tesla і SpaceX Елон Маск залишає всі ради при президенті США після рішення Дональда Трампа про вихід з Паризької кліматичної угоди. Оголошення він зробив в Twitter.
Раніше бізнесмен попередив, що вийде з консультативних рад при адміністрації президента Дональда Трампа, якщо Вашингтон вирішить відмовитися від Паризької угоди щодо клімату. “Не знаю, яке рішення буде прийнято з приводу Парижа, але я зробив все можливе, щоб рекомендувати президенту США залишитися, через інших осіб у Білому домі та поради”, — написав Маск в Twitter.
Тепер же, після рішення Дональда Трампа про вихід з Паризької кліматичної угоди, Маск виконав обіцянку. “Зміна клімату реальна. Вихід з Паризької угоди — це недобре і для Америки, і для світу”, — написав Маск.
Зазначимо, Маск перебував у кількох консультативних радах при американській адміністрації. Зокрема, він бере участь у роботі Експертної ради з економіки (Economic Advisory Board). Маск поряд з іншими керівниками американських компаній умовляв президента підтримати Паризьку угоду, повідомляє CNBC.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас