Експерти назвали найкращий спосіб захистити паролі в поїздці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали найкращий спосіб захистити паролі в поїздці

Світ
1236
Якщо вам не хочеться, щоб сторонні люди отримали доступ до ваших облікових записів, ви можете захистити паролі під час подорожей.
Служба безпеки аеропортів сьогодні часто просить доступ до смартфону. Охоронці отримують повний доступ до гаджета, включаючи збережені паролі. Якщо вам не хочеться, щоб сторонні люди отримали доступ до ваших облікових записів, ви можете захистити паролі під час подорожей, передає Techtoday.
Для цього вам необхідно зберігати параметри входу в облікові записи в менеджері паролів 1Password (https://support.1password.com/). В його свіжій версії з’явився «Режим подорожей», який дозволяє видалити з пристрою конфіденційну інформацію одним натисненням кнопки.
Включити новий «Режим подорожей» можна через браузер, в мобільному додатку немає відповідних перемикачів. Після його активації всі сховища зникнуть з прив’язаних пристроїв. Залишаться лише ті паролі, які ви спеціально помітите як безпечні для подорожей. Після деактивації цього режиму всі приховані паролі знову з’являться на пристроях. При цьому будь-хто, зайшовши в додаток 1Password, не зможе здогадатися, що в програмі активний спеціальний режим.
«Режим подорожей» доступний лише передплатникам 1Password. Ви не зможете його використовувати, якщо просто купили додаток. Вартість індивідуальної передплати становить 3 долари на місяць, сімейна на п’ять осіб коштує 5 доларів на місяць.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас