В Україні можуть ввести кримінальну відповідальність за неякісний ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні можуть ввести кримінальну відповідальність за неякісний ремонт доріг

Казна та Політика
958
Перший аудит якості виявив порушення на третині відремонтованих у 2016 році автомобiльних дорiг, і після другого аудиту уряд вимагатиме від правоохоронців відкриття кримінальних проваджень за заподіяння збитків державі.
Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Зараз важливий, в тому числі контроль якості, тому нова служба якості, яку робить Славомир Новак в “Укравтодорі” – це абсолютно новий підхід до контролю якості. Більше того, все те, що було зроблено в минулому році – піддано аудиту, в тому числі і лабораторним перевіркам, і ми знайшли там дефекти, десь в третині об’єктів”, – сказав він на брифінгу в ході інспекції ремонту дороги Львів-Тернопіль у вівторок у Львівській області.
Прем’єр зазначив, що компанії, які виконували будівельні роботи, згідно з контрактом зобов’язані безкоштовно усунути виявлені в ході перевірок дефекти.
“У першій половині червня буде ще один аудит служби з контролю за якістю доріг – фактично зробимо висновки, якщо хтось нас не зрозумів – ми відразу будемо ставити питання, що завдано збитків державі і будемо вимагати відкриття кримінальних справ та реальних заходів від правоохоронної системи”, – підкреслив прем’єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас