BMW представила концепт електроскутера (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила концепт електроскутера (фото)

Фондовий ринок
756
Компанія знову виступила зі своїм поглядом на майбутнє двоколісного транспорту. На цей раз BMW показала фотографії свого концептуального скутера Motorrad, пише Electrek.
Точних технічних подробиць про новий скутер практично немає. Про концепт можна судити тільки з його фотографій. Головний дизайнер BMW Александр Букан розповів, що при створенні проекту команда ніяк не орієнтувалась на сьогоднішні уявлення про дизайн мотоциклів. Новий дизайн відповідає основним вимогам функціональності, демонструє просунуту технічну архітектуру і відповідає цифровій реальності.
BMW представила концепт електроскутера (фото)
Творці відзначили, що концепт робився під пакет плоских батарей, які розташуються на дні мотоцикла. Компактний електричний привід буде приводити в рух заднє колесо. За рахунок компактності і батареї, і двигуна дизайн став в першу чергу зручним і функціональним. Звільнилося місце для перевезення різних вантажів, а сам скутер виглядає ефектніше від своїх сучасних аналогів.
Компанія не стала приховувати електричну природу скутера, тому зробила кабелі, що йдуть від батареї до двигуна, окремою частиною екстер’єру – на корпусі видно яскраві помаранчеві дроти. У BMW говорять, що байк буде відмінною історією для високих вимог сучасної міської мобільності: він невисокий, легкий і маневрений.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас