Яка частина українців готова шукати підробіток (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яка частина українців готова шукати підробіток (дослідження)

Особисті фінанси
759
Українці надають перевагу роботі в офісі. За додаткові проекти беруться, коли не вистачає зарплати за основним місцем роботи. Про це йдеться у дослідження міжнародного кадрового порталу hh.ua.
“Можливість працювати фрілансером 52% опитаних розглядають лише у випадку необхідності заробляти додаткові кошти. Водночас респонденти зауважують, що для них фріланс не може бути основним видом заробітку. Хоча часто є більш прибутковим. Кожен п’ятий працівник не готовий працювати віддалено”, – зазначають експерти порталу.
Кожного третього у фрілансі приваблює наявність гнучкого графіка. Це дозволяє поєднувати кілька робіт, більше заробляти. Також українці хочуть працювати фрілансерами, щоб мати більше вільного часу.
16% опитаних зазначили, що віддають перевагу тільки роботі на фрілансі. Серед переваг – з’являється більше вільного часу, можливість самостійно організовувати робочий процес, уникнути надмірного контролю керівництва.
12% працівників проти фрілансу. Такий вид зайнятості їм не подобається, не здається цікавим. Вони люблять працювати в офісі, хочуть мати унормований робочий графік.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас