Ощадбанк є абсолютним лідером за приростом мережі торгових терміналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк є абсолютним лідером за приростом мережі торгових терміналів

Особисті фінанси
253
У першому кварталі 2017 року Ощадбанк найактивніше з усіх банків розвивав інфраструктуру торгових терміналів.
За офіційними даними Національного банку України кількість терміналів Ощадбанку в торговельній мережі зросла майже на 4,2 тисячі одиниць (наступний – Райффайзен Банк Аваль із зростанням термінальної мережі на 2 тисячі одиниць). Банк посідає друге місце на ринку еквайрингу в Україні з часткою ринку 14,5%. Його еквайрингова мережа перевищує 30 тисяч POS-терміналів.
Активне нарощення термінального парку в Ощадбанку пояснюють дедалі зростаючим попитом на покупки за допомогою платіжних карток і, відповідно, потребами продавців у сучасних терміналах та якісному еквайрингу. Лише за перші чотири місяці 2017 року через POS-термінали Ощадбанку в торговельно-сервісній мережі здійснено 67 мільйонів трансакцій. Це в 2,5 разу більше, ніж рік тому. При цьому банк прагне впроваджувати безготівкові розрахунки на локаціях, де раніше для оплати використовувалась лише готівка. Зокрема, POS-терміналами Ощадбанку відтепер оснащена найбільша гастрономічна подія столиці – фестиваль Ulichnaya eda, яка проходить щомісяця на «Арт-заводі Платформа». Понад 30 тисяч відвідувачів можуть за допомогою банківської картки розрахуватись на касі за вхідні квитки та на фуд-корті за будь-які ласощі. Банк також встановив термінали для оплати вхідних квитків на територію таких історичних перлин міста, як Києво-Печерська Лавра та Софія Київська.
«Рухаючись у напрямі розвитку cashless economy в Україні, ми прагнемо надавати клієнтам більше можливостей для зручних розрахунків платіжними картками. Розвиваючи інфраструктуру платіжних терміналів, банк робить акцент на інноваціях. Відтак, впроваджено успішні масштабні проекти: безконтактні розрахунки за проїзд у столичному метро, за вхід до зоопарку, фестиваль Ulichnaya eda, запуск мобільного платіжного додатку «Ощад PAY», миттєва платіжна картка для безконтактних розрахунків Visa Prepaid. Завдяки цьому прихильників безготівкових розрахунків з кожним днем стає дедалі більше. Щодня 650 тисяч покупок оплачуються платіжними картками через термінали банку», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.
Еквайрингом Ощадбанку користуються близько 11 тисяч підприємств. Серед них – «Нова пошта», «МакДональдз» в Україні, «Ашан», «АТБ», «Еко маркет», EVA, DHL Express Україна, TUI Ukraine, Turkish Airlines.
Ощадбанк – один з небагатьох банків в Україні, що забезпечує еквайрингове обслуговування цифрових гаманців MasterPass. Банк обслуговує перші паркомати в Києві, забезпечує оснащення патрульної поліції терміналами для миттєвої сплати штрафів та безконтактну оплату проїзду платіжними картками в київському метро, фунікулері та на Борщагівській лінії швидкісного трамваю. В 2016 році Ощадбанк першим з українських банків встановив термінали для сплати консульського збору платіжними картками в міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Одеса».
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас