У 280 магазинах США з'явиться штучне м'ясо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 280 магазинах США з'явиться штучне м'ясо

Технології&Авто
1750
Компанія Beyond Meat, яку фінансує Білл Гейтс, планує розширювати популярність свого штучного м’яса. Найближчим часом м’ясо з горохового білку, дріжджового екстракту і кокосового масла надійде в магазини мережі Safeway.
Раніше бургери від Beyond Meat можна було спробувати тільки в декількох ресторанах на Західному узбережжі і в магазинах Whole Foods. Тепер у компанії є шанс вийти на більш широку публіку. М’ясо з’явиться на полицях 280 магазинів великої торговельної мережі Safeway.
«Це дуже важливий крок на шляху того, як ми сприймаємо м’ясо, – каже CEO Beyond Meat Ітан Браун. – Всі ми думаємо, що тварини повинні використовуватися для отримання м’яса, але це брехня». Людству так думати зручніше, тому що це смачніше. До сьогоднішнього моменту продукти, на яких стоїть маркування «штучне м’ясо», мали найменше схожості з м’ясом. Найчастіше їх можна було знайти серед пакетів з замороженими овочами. Вегетаріанські котлети більше схожі на подрібнені боби і кукурудзу, ніж на справжню яловичину.
Beyond Meat намагаються зробити так, щоб їхнє «м’ясо» було максимально схоже зі справжнім: і за смаком, і за структурою. Вони додають в нього висушений буряк, різні соки, щоб котлета на сковороді поводилася так само, як справжня. Їхні котлети будуть продаватися в пачках по дві штуки. Ціна пачки – $5,99. Виходить в 2 рази дорожче традиційної яловичини.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас