Насіров розкрив подробиці своєї участі у спецоперації проти екс-податківців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров розкрив подробиці своєї участі у спецоперації проти екс-податківців

Кримінал
2401
Державна фіскальна служба близько року займалася розкриттям корупційних схем колишніх чиновників Міністерства доходів і зборів, після чого передала матеріали до прокуратури.
Про це написав у Facebook відсторонений голова ДФС Роман Насіров, зазначаючи, що ці матеріали стали основою для спецоперації із затримання екс-податківців.
За його словами, після приходу до ДФС, він поставив собі мету – боротьба з так званими “податковими “ямами”, “оптимізаторськими” майданчиками, “скрутками” і т. д.
“Ми з командою витратили близько року, щоб скласти пазли тієї корупційної картини відмивання коштів в так званому “Мінздоху” (Міністерство доходів і зборів – ред.). Мова йшла не тільки про виявлення самих “ям”, але і встановлення всіх учасників цих оборудок – від імен тодішніх посадовців до назв комерційних структур. Коли потрібний матеріал був накопичений, ДФС передала його в повному обсязі у Генпрокуратуру, яка почала своє власне розслідування”, – написав Насіров.
Як розповідав головний військовий прокурор Анатолій Матіос, спецоперація із затримання податкових чиновників часів Януковича була здійснена завдяки свідченням Романа Насірова.
Нагадаємо, 24 травня більше ніж 1700 співробітників Національної поліції і близько 500 військових прокурорів провели 454 обшуки на території 15-ти областей.
Анатолій Матіос заявляв, що під час спецоперації затримали 23 чиновника.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас