В Samsung прокоментували злам сканера райдужки в Galaxy S8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Samsung прокоментували злам сканера райдужки в Galaxy S8

Фондовий ринок
1494
Представник компанії переконаний, що фахівцям з Chaos Computer Club просто пощастило. Інженери Samsung насилу змогли розблокувати смартфон при використанні методу фахівців з Chaos Computer Club samsung.com
“Компанії відомо про це повідомлення. Samsung запевняє користувачів, що технологія розпізнавання райдужної оболонки ока у Galaxy S8 була розроблена і впроваджена після ретельного тестування, щоб забезпечити високий рівень точності сканування та запобігти спробам несанкціонованого доступу”, – заявив представник компанії, запевнивши, що запропонований фахівцями з Chaos Computer Club спосіб може бути реалізований лише за умови використання складної техніки і збігу ряду обставин.
При цьому в ході внутрішнього розслідування інженерами Samsung було встановлено, що досягти позитивного результату при використанні такого методу неймовірно складно. При цьому в компанії вже пообіцяли зробити все для усунення вразливості.

Довідка Finance.UA:

  • Ранішегрупа дослідників з організації Chaos Computer Club зуміла обдурити сканер райдужки ока в Galaxy S8 за допомогою підручних засобів. Для цього вони використовували звичайний фотоапарат, принтер і контактну лінзу.
  • За допомогою фотоапарата з середньої дистанції було знято обличчя людини. Знімок робився в режимі нічної зйомки. Смартфон розблокувався з першої ж спроби.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас