Google, IBM і Lyft запустили відкритий хмарний сервіс Istio — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google, IBM і Lyft запустили відкритий хмарний сервіс Istio

Фондовий ринок
726
Компанії Google, IBM і Lyft об’єднали зусилля для створення хмарного сервісу Istio. Він необхідний для вирішення завдань, пов’язаних з інтеграцією прикладних мікросервісів в розподілених системах, переважно пов’язаних з дотриманням вимог і безпекою.
Google, IBM і Lyft оголосили про запуск Istio — хмарного сервісу з відкритим вихідним кодом, який дає користувачам комерційно-нейтральний спосіб підключення, захисту, управління і моніторингу мереж.
Istio був створений для вирішення завдань інтеграції прикладних мікросервісів в розподілених системах, переважно пов’язаних з дотриманням вимог і безпекою. Сервіс являє собою єдиний інфраструктурний шар, який знаходиться між службою додатків і мережею.
«Цей єдиний інфраструктурний шар, в поєднанні з розгортанням сервісів, зазвичай називають мережею обслуговування», — написали компанії у своєму спільному блозі. «Її створення допомагає відокремити операторів від процесів розробки і випуску додатків. Istio перетворює розрізнені мікросервіси на інтегровану мережу шляхом системного впровадження проксі в мережеві шляхи між ними». Основою програмного забезпечення Istio став проксі Envoy від Lyft, який був розроблений в компанії для вирішення внутрішніх проблем.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас