Стало відомо, скільки українців добровільно застраховані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки українців добровільно застраховані

Особисті фінанси
569
Незважаючи на постійне зростання надходжень страхових платежів від добровільного медичного страхування (ДМС), рівень його проникнення в Україну становить 5%, застраховано по ДМС понад 16% працюючого населення.
Про це повідомила генеральний директор СК “Раритет” Тетяна Бутківська під час “круглого столу” в Київській міськраді.
Вона також зазначила, що за останні роки розвиток медичного страхування сприяв детінізації ринку медичних послуг і зростанню податкових надходжень до державного та місцевого бюджетів, сплачених як страховиками, так і медичними установами.
“Система почне працювати тільки за умови активної участі в цьому процесі всіх зацікавлених сторін: державних діячів, медиків, роботодавців, працівників, страховиків, науковців та інших”, – зазначила у своєму виступі віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська.
За її словами, з метою встановлення такого співробітництва було підписано Меморандум між Українським союзом промисловців і підприємців, Лігою страхових організацій України, Об’єднанням організацій роботодавців України, Національною академією медичних наук України та Українською асоціацією сприяння охороні здоров’я населення, метою якого є сприяння формуванню Національної стратегії охорони здоров’я.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас