Опитування показало, чи хочуть іноземці їхати в Україну після Євробачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування показало, чи хочуть іноземці їхати в Україну після Євробачення

Казна та Політика
5431
Серед іноземних гостей, що відвідали міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 Києві, 92% висловили бажання відвідати Україну в майбутньому.
Про це свідчать результати соціологічного опитування Інституту світової політики та компанії GfK Ukraine.
В оприлюднених результатах соцопитування, після відвідин Києва в рамках поїздки на Євробачення-2017 34% іноземців стали асоціювати Україну насамперед з “гостинністю і позитивними людьми”, 24% – з “красивим містом Києвом”.
Крім цього, ще 15% опитаних іноземців відзначили високий рівень організації конкурсу, 13% сказали, що їм подобається українська їжа, 12% асоціюють Україну з красивими дівчатами, також 12% відзначили давню культуру і історію України.
При цьому 24% опитаних іноземців відзначили, що до приїзду на Євробачення-2017 асоціювали Україну з війною.
Основні ж побоювання перед відвідуванням Києва у іноземців були пов’язані з безпекою і війною (56%), терактами (43%), високим рівнем злочинності (15%).
Зазначається, що зі світу шоу-бізнесу найбільше гостям України відомі Джамала, Руслана і Вєрка Сердючка.
Опитування іноземних гостей Євробачення проводилося Інститутом світової політики і компанією GfK Ukraine у період з 9 по 13 травня 2017 року. Всього методом комп’ютеризованого особистого інтерв’ю було опитано 1060 респондентів у віці від 18 років, які не є громадянами України і приїхали в Україну через проведення Євробачення. Респонденти були обрані випадковим чином в Києві в місцях найбільшого скупчення цільової аудиторії.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас