Uber брав надто велику комісію з водіїв і за це виплачуватиме компенсації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber брав надто велику комісію з водіїв і за це виплачуватиме компенсації

Технології&Авто
782
Американська компанія Uber, що надає послуги онлайн-сервісу замовлення таксі, виплатить своїм водіям в Нью-Йорку компенсацію в розмірі приблизно $45 млн за допущену помилку у фінансових розрахунках. Про це повідомила електронна версія газети The Wall Street Journal.
Як зазначається в публікації, у Uber визнали, що протягом останніх 2,5 років брали з водіїв в найбільшому мегаполісі США дуже велику комісію. Представники компанії пояснили, що це сталося через помилки у фінансових обчисленнях. Кожен з таксистів Uber в Нью – Йорку в середньому отримає по $900. Частина компенсації призначається і для тих, хто вже не співпрацює з компанією.
“Ми допустили помилку і готові її виправити шляхом виплати в максимально стислі терміни кожному водієві всіх коштів, які їм належать, з відсотками”, – йдеться в заяві менеджера Uber, відповідального за операції в США і Канаді, Рейчел Холт. Вона уточнила, що фірма “докладає зусиль, щоб повернути довіру з боку водіїв”, зокрема, намагається “забезпечити прозорість у роботі” і виконувати всі зобов’язання. У компанії поки не відповіли на запит ТАСС з проханням надати подробиці.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас