Колишнього співробітника НАБУ заарештовано з можливістю внесення застави 15 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишнього співробітника НАБУ заарештовано з можливістю внесення застави 15 млн грн

Кримінал
522
“Екс-співробітнику НАБУ, затриманому на хабарі в 150 тис. дол., обрали арешт на 2 місяці з можливістю внесення застави в 15 млн грн”, — написала Лариса Сарган на своїй сторінці в Твіттер.
Нагадаємо, 20 травня 2017 року Сарган повідомила у Facebook, що співробітник НАБУ разом зі своїм спільником вимагали від власниці торгової марки та мережі магазинів $300 тис. за припинення стосовно неї кримінального переслідування і закриття кримінального провадження. На одержанны суми в $150 тис. співробітник НАБУ і його спільник були затримані співробітниками прокуратури Сумської області та СБУ.
Пізніше Сарган також виклала на сторінці у Фейсбуці фотокопії декларацій затриманого Олександра Самкового, в яких місцем роботи (станом на квітень) зазначено НАБУ.
Проте в Національному антикорупційному бюро України заявили, що затриманий не працює в даний час в НАБУ, а декларація про його доходи з’явилася після звільнення, що, ймовірно, є помилкою при заповненні.
22 травня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що в підозрі екс-співробітнику НАБУ зазначено, що він вимагав хабар для діючих співробітників правоохоронних органів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас