В обхід блокування: у Мережі з'явилися рекомендації щодо використання сервісу «Яндекс.Метрика» за допомогою хмари Amazon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В обхід блокування: у Мережі з'явилися рекомендації щодо використання сервісу «Яндекс.Метрика» за допомогою хмари Amazon

Технології&Авто
2685
Днями російська компанія «Яндекс» розповсюдила через telegra.ph чергові рекомендації, пов’язані з блокуванням сервісів компанії в Україні. У повідомленні йдеться про те, як можна і далі використовувати сервісом «Яндекс.Метрика» в обхід блокування.
Отже, щоб обійти блокування, «Яндекс» переніс «Метрику» для українців в хмару Amazon. Говорячи точніше, «Яндекс» пропонує замінити сховище, що використовується лічильником, з «яндексівского» на Amazon CloudFront, мережу постачання контенту в Amazon Web Services.
Для доступу до звітів «Метрики» представники «Яндекса» рекомендують використовувати VPN та інші сервіси для обходу блокувань.

Довідка Finance.UA:

  • Президент України Петро Порошенко розширив спеціальні економічні санкції на низку відомих російських IT-компаній та пов’язаних з ними українських юросіб.
  • Зокрема, новий указ президента України Петра Порошенка №133/2017, крім обмеження доступу на сайтах «ВКонтакте» і «Одноклассники», передбачає санкції щодо «1С» — російської компанії, яка розробляє програмне забезпечення для бухгалтерського обліку.
  • Також заблоковані антивірусні IT-продукти Лабораторія Касперського та DrWeb.
  • Крім цього, заблокований доступ до всіх сервісів Mail.Ru і Яндекс, окрім головної сторінки пошуковика.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас