Nissan опублікував перше тизерне зображення електромобіля Nissan Leaf наступного покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan опублікував перше тизерне зображення електромобіля Nissan Leaf наступного покоління (фото)

Технології&Авто
2428
Компанія Nissan опублікувала перше тизерне зображення наступного покоління електромобіля Nissan Leaf. У компанії зазначили, що підготували цілу промокампанію, в рамках якої будуть все літо публікувати нові фотографії і дані про нову версію найпопулярнішого в світі електромобіля. Закінчиться кампанія офіційною презентацією Nissan Leaf, яка відбудеться у вересні поточного року на моторшоу у Франкфурті.
Нагадаємо, що Nissan Leaf вийшов на ринок в 2006 році, відтоді автовиробник встиг продати понад 260 тисяч цих електромобілів по всьому світу, сумарний пробіг яких вже перевищив три мільярди кілометрів. Цікаво, що в Україні зареєстровано 2241 екземпляр Nissan Leaf, що становить 78% усього ринку електромобілів країни.
Nissan опублікував перше тизерне зображення електромобіля Nissan Leaf наступного покоління (фото)
Офіційної інформації про Nissan Leaf наступного покоління поки немає, але очікується, що новинка отримає значно перероблений дизайн і більш ємний комплект батарей, який збільшить запас автономності до 400 км. Відзначимо, що на даний момент середній пробіг Nissan Leaf становить 250 км з комплектом батарей на 30 кВт/год (модель 2016 року) або 160 км з батареєю на 24 кВт/год (старіші моделі).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас