У Львові спіймали затятих неплатників податків, які заборгували 3,6 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові спіймали затятих неплатників податків, які заборгували 3,6 млн грн

Кримінал
809
За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області за матеріалами оперативного управління Головного управління Держфіскальної служби Львівщини виявлено факт ухилення посадовими особами одного з підприємств міста Львова від сплати податків в особливо великих розмірах на суму 3,6 мільйона гривень та незаконного переведення безготівкових коштів у готівку при взаємовідносинах із суб’єктами з ознаками «фіктивності», — повідомила прес-служба відомства.
«У кримінальному провадженні проведені слідчі дії, спрямовані на фіксування протиправної діяльності, у тому числі під час обшуків в офісних приміщеннях та за місцем проживання у можливих причетних осіб вилучено 448 тис. грн необлікованої готівки, 13 печаток суб’єктів підприємницької діяльності, причетних до конвертації коштів, документи, чекові книжки, комп’ютерна техніка, мобільні телефони, флеш носії», — поінформували в ДФС.
Скоєний кримінальний злочин кваліфіковано за ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах), уточнили фіскали.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас