Найважливіші цифри і цитати четверга, 18 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 18 травня

493
  • Найважливіші цифри і цитати четверга, 18 травня *
  • Продано Maserati Quatroporte за 380 тис. гривень
Аудитори зупинили в держсекторі дерибан 1,7 млрд грн
Великий бізнес влив у місцеві бюджети 5 млрд грн
Facebook оштрафували на 110 млн євро за надання неправдивої інформації
12 червня відправиться новий поїзд до Польщі – Балчун
Заборона російських сайтів може нашкодити авіапасажирам в Україні
“Щоб уникнути таких проблем, пасажирам потрібно зв’язатися з авіаперевізником і вказати в якості контактного новий email на альтернативному поштовому сервері, а в разі відсутності такого – перед зверненням в авіакомпанію створити його”, – радять експерти.
В уряді розповіли, хто не матиме права отримувати пенсії і звідки брати гроші на життя
“У цьому випадку йому виплачується державна соціальна допомога з 63 років у розмірі, який може бути не менше прожиткового мінімуму, за умови, якщо у нього немає інших доходів”, – підкреслив Рева.
На ринок газу в Україну заходить один з найбільших трейдерів
“В Україні Trafigura буде працювати на ринку газу. Перші кроки в цьому напрямку компанія здійснила в кінці минулого року. Компанія має 65 офісів в 36 країнах світу. З сьогоднішнього дня до них приєднається і Україна. Trafigura – третій в світі сировинний трейдер після Vitol і Glencore, що спеціалізується на торгівлі металами, газом, нафтою і мінеральними добривами. Виручка компанії за 2016 рік склала $ 98,1 млрд”, – йдеться в повідомленні.
Українські компанії зобов’яжуть подавати звітність за новими правилами
«По кожній країні, де у компанії є представництво, вона зобов’язана буде детально показати, які активи є, скільки людина працює, чим вони зайняті і який дохід приносять. Щоб з’ясувати, чи не розмивається компанією податкова база», – розповів начальник відділу перевірок ТЦО департаменту аудиту УКРІНФОРМ України Микола Мішин.
Українці зламали Opera VPN в спробі зайти в ВКонтакте
“Прийміть наші вибачення, оскільки через несподівано великий приплив користувачів, викликаний вчорашнім блокуванням соціальних мереж на Україні, наші системи деякий час мали невеликі проблеми з підключенням користувачів. В даний момент проблему вирішено”, – сказав представник компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас