Стало відомо, яким буде новий Lexus LS F Sport (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, яким буде новий Lexus LS F Sport (фото)

Технології&Авто
561
Слідом за прем’єрами в Детройті, де публіка змогла вперше оцінити кардинально оновлений Lexus LS 500, і в Женеві, де була презентована його повногібридна версія, LS 500h, компанія представила седан зі спортивним характером – Lexus LS F Sport – на Нью-Йоркському автосалоні 2017 року.
У новій моделі з’явилися особливі повітрозабірники в передньому бампері, а також нові нижні бічні панелі, молдинги на багажнику і агресивний задній бампер. У дизайні також використані виразні логотипи F Sport, які є впізнаваною рисою всіх автомобілів Lexus зі спортивним дизайн-пакетом F Sport.
Спеціально для цієї модифікації колірна гамма кузова поповнилася двома відтінками: білим White Nova і синім Heat Blue.
Доопрацьоване шасі має посилені гальма (6-поршневі супорти спереду, 4-поршневі супорти ззаду), адаптивну пневматичну спортивну підвіску, спортивне кермо. Водій може вибирати режим роботи двигуна (Normal, Sport S або Sport S+).
Комплектація F Sport доступна і для моделі LS 500 з 3,5-літровим шестициліндровим бітурбодвигуном потужністю 420 к.с., і для повногібридного LS 500h (з бензиновим двигуном, що працює разом з багатоступінчастою гібридною системою загальною потужністю 359 к.с.).
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас