Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)

Технології&Авто
2710
Автомобілі стали частіше використовувати як інвестиційний об’єкт. А чому б і ні? Є цілий ряд цілком доступних на сьогодні моделей, які через кілька років стануть «класичними», а ціна на них зросте. Експерти eBay Motors склали список кращих автомобілів останніх десятиліть, які залишили помітний слід в історії, і в перспективі можуть принести своїм власникам хороші гроші при перепродажу.
Mercedes-Benz 190E (1985-1993)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
У компанії Daimler-Benz витратили мільярди на проектування автомобіля, який став би кращим у своєму класі. І німцям це вдалося. Mercedes-Benz 190E завоював симпатії водіїв простою, але привабливою зовнішністю і технічно передовою конструкцією. Також машина отримала багато від розкішних седанів S-Class. В наші дні на дорогах ще можна зустріти чимало 190E. Це недооцінений автомобіль, який стане відмінною німецькою «класикою».
Mazda MX-5 Miata (1989-1997)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Mazda MX-5 Miata 1989 року була розроблена як сучасна інтерпретація класичного британського родстера. За 25 років було продано 900 000 Miata, і модель стала одним із найвідоміших японських спортивних автомобілів. Надійність, доступність і відносна поширеність роблять його відмінним спорткаром. Через чверть століття машини першого покоління вже можна впевнено вважати класичними.
Subaru SVX (1991-1997)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Один з найцікавіших японських автомобілів 1990-х років Subaru SVX тепер практично забутий. У 1989 році знаменитий дизайнер Джорджетто Джуджаро спроектував концептуальний обтічний кузов без різких граней. Серійні автомобілі випускалися з мінімальними відмінностями від концепт-кара. А найголовніша «фішка» машини – вікно у вікні.
Як і всі Subaru, купе SVX отримало повний привід, а також 3,3-літровий шестициліндровий двигун потужністю 231 к. с. На жаль, велика вага і млява 4-швидкісна автоматична коробка передач вбивали всю динаміку. Та власники машини виявили у неї великий потенціал. Встановлення ручної КПП і модернізація гальм дозволяє цьому GT купе стати «класикою» вже найближчим часом.
Volkswagen Corrado VR6 (1992-1994)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Corrado VR6 був дуже хорошим автомобілем, який з’явився у невдалий для Volkswagen час. Це чудове передньопривідне купе 2+2, побудоване на платформі Volkswagen Golf.
У версії VR6 використовувався новий компактний 2,9-літровий двигун, який розвивав 190 кінських сил і розганяв автомобіль від нуля до 100 км/год за 6,7 секунди. Незважаючи на значні технічні характеристики, «народне» ім’я марки Volkswagen і висока ціна не залучили покупців. Дорога «форсована» версія VR6 була ще більш рідкісною. Сьогодні чисті лінії автомобіля, вражаюча продуктивність і обмежений випуск роблять Corrado VR6 претендентом на статус класичного автомобіля наступного покоління.
Porsche 944 (1982-1991)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Porsche 944 почали випускати в 1982 році, і він вважався одним з кращих спортивних автомобілів своєї епохи. Повнопривідна машина з рядним 4-циліндровим двигуном рідинного охолодження, розташованим спереду, вважалася дуже вдалою. Це підтверджують і величезні продажі моделі.
Варто зауважити, що «справжні» фанати Porsche не сприймають модель всерйоз через «некласичний двигун» і доступність. До того ж, 944-й був спільною розробкою Porsche, Volkswagen і Audi. Втім, багато хто з 164 тисяч проданих машин стали «першими Porsche» для водіїв по всьому світу.
Mazda RX-7 (1991-2002)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Третє покоління RX-7 від Mazda стало першим японським спортивним автомобілем з твін-турбо. Завдяки двигуну потужністю 252 к. с. забезпечується розгін від 0 до 100 км/год за 4,9 секунди. Mazda RX-7 і в наші дні виглядає досить привабливо, а популярність в співтоваристві вуличних гонщиків робить модель одним з найпопулярніших автомобілів 1990-х років.
BMW M3 Е30 (1986-1992)
Старі автомобілі, на яких можна добре заробити (фото)
Минуло вже 30 років, як з’явилося перше покоління BMW M3, що став культовим автомобілем баварської компанії. Багато хто його називає найкращою моделлю, коли-небудь створеною в M-Motorsport. Завдяки особливому підходу в проектуванні вийшло щось більше, ніж гоночний автомобіль, допущений до доріг загального користування.
Перше покоління M3 створено на базі BMW 3-Series E30. У M3 з’єднуються гоночні характеристики, чудова керованість, практичність німецького седана. Сьогодні BMW M3 Е30 в хорошому стані коштує як новий M3, залишаючись стандартом, з яким порівнюють кожну нову модель.
Honda NSX (1990-2005)
З’явилася в 1990 році Honda NSX підняла планку якості і надійності спортивних автомобілів на нову висоту. Машина вперше отримала суцільноалюмінієвий кузов і шасі, електронний підсилювач керма, електронну педаль газу. 3,0-літровий атмосферний двигун V6 також мав кілька нововведень, таких як титанові шатуни і платинові свічки запалювання. Завдяки цьому мотор видавав 270 к. с. Налаштовувати підвіску Honda NSX допомагав легендарний гонщик Формули-1 Айртон Сенна. Тепер же це один з найбажаніших автомобілів.
Ігор Григоров
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас