Названо місто, яке лідирує в рейтингу інвестиційної ефективності в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо місто, яке лідирує в рейтингу інвестиційної ефективності в Україні

Казна та Політика
4484
Вінниця увійшла до трійки лідерів рейтингу інвестиційної ефективності міст України.
Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.
«За даними рейтингового агентства «Євро-Рейтинг», Вінниця підтвердила позицію на рівні ineА, що відповідає рівню «максимальний». Оновлення відбувалося за даними 4-го кварталу 2016 року. За результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності міст Вінниця увійшла до трійки лідерів», – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що Вінниця отримала 3 місце в рейтингу, поступившись Києву, який на першій позиції на рівні ineА з 254 балами, і Львову – друге місце з 227 балами. Харків з 207 балами посів четверту сходинку рейтингу.
Загальна оцінка інвестиційної ефективності Вінниці складає 210 балів (за підсумками 3-го кварталу 2016 року – 185 балів).
Для оцінки інвестиційної ефективності при формуванні рейтингу досліджувалася динаміка показників, які характеризують інвестиційну активність у місті, і соціально-економічний ефект від залучених коштів. При формуванні рейтингу були оброблені дані щодо 30 міст України. Отже, Одеса, Миколаїв, Луцьк, Хмельницький та Ізмаїл мають рівень інвестиційної привабливості ineВ (високий). Дніпро, Тернопіль, Житомир Ужгород – ineС (вище середнього). Чернігів, Полтава, Чернівці, Івано-Франківськ, Суми, Черкаси – ineD (середній). Інші міста мають рівень інвестиційної привабливості нижче середнього.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас