Україна продовжить домагатися збільшення квот на продукцію АПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна продовжить домагатися збільшення квот на продукцію АПК

Аграрний ринок
192
Уряд України продовжить відстоювати необхідність прийняття Європарламентом рішення про збільшення квот на українську продукцію АПК, незважаючи на негативний вердикт комітету з міжнародної торгівлі, повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська.
За її словами, голосування комітету з міжнародної торгівлі є лише проміжним етапом.
“Тому ми, уряд спільно з Верховної Радою України, президентом України продовжимо роботу з Європарламентом і Єврокомісією та іншими інститутами Європейського Союзу з метою якнайшвидшого прийняття законодавчого пакету про підтримку торговельних преференцій, адже ми працювали і будемо працювати для розширення присутності українських експортерів на європейському ринку”, – сказала вона.
Вона додала, що майбутнє голосування в Європарламенті щодо розширення квот надзвичайно важливе для України не тільки з економічної, але і політичної точки зору.
“Українська сторона підкреслює виключно політичну важливість додаткових преференцій як сигналу єдності європейського співтовариства з зусиллями України, які здійснюються в контексті протистояння торговельній, транзитній та фінансовій агресії з боку РФ”, – додала вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас