Roshen вклав у благодійність майже чверть мільярда гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen вклав у благодійність майже чверть мільярда гривень

Фондовий ринок
1263
Корпорація Roshen представила звіт про реалізацію благодійних та культурно-соціальних проектів в період 2014-2016 років. Зазначається, що за цей час на зазначені проекти було виділено 243 млн 333 тис. 646 грн.
“Майже чверть мільярда на благодійність – це гідний для наслідування приклад соціальної відповідальності бізнесу. Для країни, яка веде війну, така допомога дуже важлива. Подібна діяльність – норма в усьому цивілізованому світі. Сподіваюся, що і в Україні це стане доброю традицією”, – прокоментував на своїй сторінці у Facebook президент України Петро Порошенко.
Наприклад, два проекти реалізуються для дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”. В рамках одного з них було направлено 27,5 млн грн для встановлення двох ліфтів у хірургічному корпусі, нової кріогенної системи, централізованої системи подачі стисненого повітря, а також на закупівлю необхідного обладнання.
Корпорація також перерахувала 788 507 грн на допомогу сім’ям загиблих на Майдані та в зоні військової операції на Донбасі через волонтерський проект “Люди допомагають людям”.
Ще понад 10 млн грн було спрямовано через благодійний фонд “Міжнародна асоціація підтримки України” на допомогу потерпілим в зоні боїв на Донбасі, зокрема, на лікування і реабілітацію військовослужбовців, закупівлю медикаментів, надання психологічної допомоги та проведення тренінгів.
В рамках реалізації культурно-соціальних проектів було виділено кошти на модернізацію Державного Черкаського зоопарку, створення льодового катка Roshen в Харкові, будівництво та обслуговування світломузичних фонтанів у Харкові та Вінниці, ремонт дитячих майданчиків по всій Україні та інші напрямки.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас