Почалися поставки домашніх акумуляторів Mercedes-Benz — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почалися поставки домашніх акумуляторів Mercedes-Benz

Технології&Авто
1468
Концерн Daimler почав постачати домашні системи зберігання енергії під брендом Mercedes-Benz власникам будинків і підприємств у Великобританії. До кінця року акумулятори на 2,5 кВт*год, конкуруючі з Tesla Powerwall, надійдуть у продаж в інших європейських країнах і в США.
Домашні системи зберігання енергії на 2,5 кВт*год створені за тією ж технологією, що і літій-іонні акумулятори в гібридних автомобілях і електрокарах Mercedes-Benz. Одночасно в приміщенні можна встановити до 8 систем із загальною ємністю 20 кВт*год. Для порівняння — ємність одного акумулятора Tesla Powerwall становить 13,5 кВт*год.
Як і Tesla Powerwall, акумулятори Mercedes-Benz працюють у зв’язці з сонячними панелями, встановленими на території будинку. Система дозволяє зберігати надлишки отриманої протягом дня електроенергії, а не передавати їх в енергомережу. Володарі акумуляторів можуть використовувати накопичену енергію в години підвищеного попиту на електрику або вночі. Як стверджує Daimler, домовласники зможуть зберігати до 65% енергії, яка отримується від сонячних панелей.
Слідуючи шляхом Tesla, німецька компанія розробила пакет пристроїв і послуг для отримання чистої енергії. У нього входять домашній акумулятор, сонячні панелі, інвертор і система управління електроенергією. Разом зі встановленням весь комплект обійдеться в $10 000, повідомляє Inhabitat. З часом екосистему доповнять електромобілі Mercedes-Benz.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас