Безпілотники NuTonomy зустрінуться на дорогах з найгіршими водіями США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпілотники NuTonomy зустрінуться на дорогах з найгіршими водіями США

Технології&Авто
468
Розробник безпілотних автомобілів NuTonomy отримав дозвіл на випробування самокерованих машин в двох промислових районах Бостона. Місцеві водії вважаються найгіршими в США. Це хороша можливість навчити штучний інтелект реагувати на складні дорожні ситуації.
Компанія NuTonomy зародилася в Массачусетському технологічному інституті в 2013 році, зараз її головний офіс знаходиться в Сінгапурі. З січня цього року компанія тестує безпілотні автомобілі в бостонському парку Марін — невеликій промисловій зоні, яка не може повною мірою відобразити картину, щодня виникає перед очима міської водія. Тому дозвіл проводити тести в міських умовах — це чудова можливість для компанії провести важливі випробування програмного забезпечення і прокачати штучний інтелект, який буде керувати безпілотниками на громадських дорогах в майбутньому.
NuTonomy дозволили випробовувати безпілотну технологію в районі морського порту і Fort Point, де транспортним засобам компанії доведеться зіткнутися з покажчиками дорожнього руху, мостами і багатосмуговими дорогами, а також з велосипедистами і пішоходами, не кажучи вже про велику кількість місцевих водіїв, які вважаються найгіршими в США, пише The Verge.
«Випробування в таких умовах дозволять створити досконалу автономну систему для транспортних засобів, вони дозволять нашій системі швидко адаптуватися до складних умов водіння в Бостоні», — заявив генеральний директор NuTonomy Карл Ягнемма.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас