У Chrome з'явиться функція розумної вставки тексту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Chrome з'явиться функція розумної вставки тексту

Технології&Авто
842
Компанія Google постійно працює над тим, щоб користувачам було простіше отримати доступ до потрібної інформації. Наприклад, у картках Google Now надаються актуальні корисні дані, а якщо запустити додаток “Карти”, можна побудувати маршрут до роботи чи дому в один клік. Тепер компанія має намір спростити введення тексту в Chrome за допомогою нової функції під назвою Copyless Paste. Браузер буде сам пропонувати ключові слова, які з великою імовірністю пов’язані з тим, що ви хочете знайти.
Браузер буде на основі переглянутих сайтів і новин намагатися зрозуміти їх контекст, щоб при введенні тексту запропонувати відповідні слова. В описі нової функції говориться, що якщо ви зайшли на сайт ресторану, а потім відкрили додаток “Карти”, то клавіатура автоматично запропонує назву цього ресторану, щоб не довелося вводити його вручну. І це тільки один із прикладів роботи Copyless Paste.
На даний момент цю функцію можна активувати тільки в Chrome 59 або вище для розробників, і вона доступна лише невеликій кількості користувачів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас