Мережа АЗС WOG позбулася одного із співзасновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа АЗС WOG позбулася одного із співзасновників

Фондовий ринок
1096
Частку Петра Димінського у мережі АЗС WOG викупили партнери по бізнесу Степан Івахів, Сергій Лагур і діти загиблого Ігоря Єремеєва — Роман і Софія.
Видання зазначає, що в лютому 2017 на місце ТОВВОГ Рітейл” (ЄДРПОУ 37821544), в якому Димінському опосередковано належало 25%, прийшло ТОВВОГ Рітейл” (ЄДРПОУ 38740702). Новий “ВОГ Рітейл” контролюють Степан Івахів, Сергій Лагур і Роман і Софія Єремеєви.
Як повідомив виданню СЕО WOG Сергій Корецький, Димінський вийшов зі складу учасників компанії ВОГ в кінці 2016 року.
“Це було його рішення. Розмова про це (про вихід Димінського — ред.) йшла всередині групи ще за живого Ігоря Єремеєва”, — зазначив Корецький.
Джерело видання в групі повідомило, що за внутрішньою акціонерною угодою, особа, що вирішила продати свою частку, зобов’язана запропонувати її до викупу партнерам. “Петро Петрович вирішив вийти, інші викупити його пакет не відмовилися”, — заявило джерело.
За даними видання, Димінський вийшов тільки з нафтового бізнесу групи компаній “Континіум”.
Зазначимо, що в січні поточного року генеральний директор WOG Сергій Корецький на питання журналістів відповів, що структура власності групи не змінилася. Правонаступником Ігоря Єремеєва з корпоративних та майнових прав стала його сім’я. При цьому він нічого не прокоментував про вихід зі складу засновників Петра Димінського.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас