У Держстаті повідомили, як зросла середня зарплата на київських підприємствах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Держстаті повідомили, як зросла середня зарплата на київських підприємствах

Особисті фінанси
486
Розмір середньої зарплати штатних працівників київських підприємств, установ і організацій в лютому поточного року склав 9 тис 832 грн, що більше за відповідні показники минулого року на 24,7%.
Про це повідомляє Головне управління статистики в місті Києві Державної служби статистики України.
“У лютому поточного року розмір середньої номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій (з кількістю працюючих – 10 і більше) становив 9832 грн. Порівняно з січнем 2017 року розмір заробітної плати збільшився на 5,8%, а порівняно з лютим 2016. — на 24,7%. Нарахування за одну відпрацьовану годину у лютому 2017-го становили 67,43 грн, що на 3,1% більше, ніж у попередньому місяці,” — зокрема, наголошується в повідомленні.
Найвищий рівень заробітної плати отримують працівники інформаційної та телекомунікаційної галузей; фінансова та страхова діяльність, а серед промислових видів діяльності — виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів; виробництво хімічних речовин і хімічної продукції, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,5-1,9 разу.
Найменша зарплата спостерігалася в лютому поточного року у працівників підприємств текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів; тимчасового розміщення та організації харчування; охорони здоров’я та надання соціальної допомоги; виробництва електричного обладнання; виробництва машин і обладнання, не віднесених до інших угруповань, а також операцій з нерухомим майном і не перевищувала 65,9% від середнього рівня по економіці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас