До кінця 2017 року Tesla істотно збільшить мережу зарядних станцій для електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця 2017 року Tesla істотно збільшить мережу зарядних станцій для електромобілів

Технології&Авто
356
Компанія Tesla активно працює над розширенням мережі зарядних станцій для електромобілів. У лютому вона заявила про намір в 2 рази збільшити мережу станцій Supercharger протягом 2017 року.
Тепер вона уточнила цей показник, заявивши, що до кінця року планується довести кількість доступних місць зарядки Supercharger до 10 тис. і навіть більше. Це досить амбіційне завдання, враховуючи, що на початок нинішнього року було доступно близько 5 тис. місць зарядки на станціях Supercharger, а розгортання мережі почалося ще в 2012 році. При цьому Tesla має намір створювати більші станції Supercharger, які зможуть вміщати «кілька дюжин» електромобілів. У Північній Америці кількість місць зарядки на станціях Supercharger буде збільшено на 150%. В одній лише Каліфорнії планується додати більше 1 тис. місць для зарядки на таких станціях.
Крім того, компанія планує істотно збільшити мережу менш швидкісних зарядних станцій Destination Charging. Загальну кількість зарядних місць на таких станціях по всьому світу протягом року буде збільшено з 9 тис. до 15 тис.
Зазначимо, станції Supercharger дозволяють швидко заряджати батарею електромобіля. За 40 хвилин підзарядки вони дозволяють заповнити 80% ємності батареї. Водночас станції Destination Charging заряджають батарею не настільки оперативно, вони підходять для тих випадків, коли водій має багато часу на зарядку батареї, наприклад вся ніч.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас