На Kickstarter збирають гроші на беруші dBud з можливістю налаштування звучання (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Kickstarter збирають гроші на беруші dBud з можливістю налаштування звучання (відео)

Технології&Авто
211
На краудфандинговій платформі Kickstarter запущена кампанія зі збору коштів, необхідних для випуску dBud — це беруші з можливістю налаштування рівня зниження гучності навколишніх звуків. За допомогою dBud користувач може блокувати гучні зовнішні шуми, зберігаючи при цьому можливість чути звуки поблизу, наприклад, розмови людей.
Особливістю даної новинки є наявність вбудованого перемикача для регулювання рівня зовнішнього шуму. В одному положенні«Відкрито») відсікається 15 дБ зовнішнього шуму, в іншому положенні«Закрито») — вже 30 дБ.
Як відзначають розробники, у відкритому положенні dBud зменшує сприйману гучність звуку, приблизно, на 65% і фактичний звуковий тиск на 97%. У закритому положенні зниження гучності складає близько 87,5%, а фактичне зниження звукового тиску — до 99,9%.
Пристрій містить акустичний фільтр, який фактично є тканинної сіткою. Електронних компонентів в новинці немає. Завдяки наявності вбудованого магніту пару dBud можна зручно зберігати і переносити, не побоюючись втратити один з навушників.
Кампанію на Kickstarter зі збору коштів на випуск Kickstarter вже можна назвати успішною. Вже зібрано більше від заявлених спочатку $50 тис. Ціна пристрою для бекерів стартує з позначки $44.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас